la ruta de Dalí

Podem seguir les petjades de la font d’inspiració de l’artista Salvador Dalí amb aquesta ruta en bicicleta. Pedalarem a través de tres poblacions: Figueres, Púbol i Cadaqués, totes elles estretament vinculades a Salvador Dalí.
Viatjarem des de l’interior de l’Empordà fins a la part nord de la Costa Brava i visitarem la icona de Cadaqués, la vila de Dalí.

programa

Ens desplacem de Madremanya a Púbol, el primer museu del nostre recorregut, el Castell Gala Dalí, un edifici medieval que Salvador Dalí va transformar i decorar com a regal per a la seva esposa Gala el 1969. Durant la dècada de 1980, el castell es va transformar de nou en l’últim estudi de Dalí. Encara podem trobar les pintures i dibuixos que Dalí va regalar a la seva estimada Gala, així com les escultures d’elefants de potes llargues al jardí. Després de visitar el Castell Gala Dalí, creuarem l’Empordà i arribarem a Figueres.

Figueres serà la nostra base per als pròxims 2 dies. Descobrirem diverses vinyes al voltant de Figueres i, per descomptat, la visita obligada serà el museu de la ruta, el Museu Dalí a Figueres. Aquesta serà una experiència surrealista única, explorant els pensaments de Salvador Dalí i gaudint de les seves obres, viatjant a través del temps i capturant aquest genial recorregut artístic des de l’any 1904 fins al 1989.

Ens desplacem de Figueres a Cadaqués, la darrera part del viatge. Cadaqués acull el museu-casa Dalí, que ofereix una fascinant visió sobre el pintor català i un tast del seu estil de vida. Mentre passeges per les diferents habitacions, tindràs l’oportunitat de veure tota mena de curiositats. També tindrem temps per relaxar-nos a la platja i gaudir de la posta de sol.

La nostra ruta ha arribat al seu final. És hora de deixar Cadaqués i dirigir-nos a l’aeroport.

reserves i més informació

solicita informació

e-Trekking

7 dies
1400
  • Transfers des de i fins l'aeroport​
  • Hotels de 4 estrelles a mitja pensió​
  • Bicicleta e-Trekking equipada​
  • Entrades al Museu Dalí
  • Transport d'equipatge per cada canvi d'hotel​
  • Assistència en cas d'emergència​
Desplaça cap amunt
Scan the code