Girona - Via Verda

Aquesta ruta comença als Pirineus i acaba a la costa. Ciclarem la major part del temps pel carril bici verd de Girona, una ruta fàcil i segura apta per a tots els nivells.
Olot és la capital de “La Garrotxa”, una terra entre la muntanya alta i el mar, coneguda pels seus antics volcans i la gastronomia local.

programa

Olot serà la nostra base per als pròxims 2 dies. Farem una ruta circular descobrint la zona dels volcans i alguns petits pobles com Santa Pau, pedalant a través de boscos de faigs.

Ens desplacem de Olot a Girona pel carril bici verd. Pedalarem des d’Olot fins a Girona en un viatge molt relaxant i fàcil, baixant des de les muntanyes. Ens allotjarem 2 nits a la ciutat de Girona. Tindrem molt temps per descobrir la ciutat, la catedral, les muralles, el museu jueu o fer una pausa en un dels bars i restaurants centenaris i fer una ruta circular fàcil a la zona de Girona.

Dirigint-nos cap a la costa, Palamós serà l’última estació del nostre viatge. Arribarem seguint la part sud del carril bici, un altre trajecte suau.
Calella és famosa per ser una de les vistes més icòniques de la Costa Brava. Un petit poble de pescadors amb moltes “calas” (petites platges amb roques i arbres de pi).
A Palamós, és molt recomanable gaudir dels plats o tapes locals més característics o fer una ràpida capbussada al mar per refrescar-se.

La nostra ruta ha arribat al seu final. És hora de deixar Palamós i dirigir-nos a l’aeroport.

reserves i més informació

solicita informació

e-Trekking

7 dies
1400
  • Transfers des de i fins l'aeroport​
  • Hotels de 4 estrelles a mitja pensió​
  • Bicicleta e-Trekking equipada​
  • Transport d'equipatge per cada canvi d'hotel​
  • Assistència en cas d'emergència​
Desplaça cap amunt
Scan the code