Empordà - Costa Brava

En aquest viatge descobrirem la costa nord de Catalunya, a prop de la frontera amb França, la “Costa Brava”. És ben coneguda per les petites cales i per les suaus serres de pins que s’enfilen cap al mar. La regió de l’Empordà té una història mil·lenària que es pot percebre en cada poble. Descobriràs esglésies romàniques, restes gregues i romanes, així com arquitectura medieval.

Si t’interessa la gastronomia i la degustació de vins, trobaràs molts restaurants amb el concepte de “slow food”, així com alta cuina i bars de tapes. També hi ha moltes vinyes i cellers locals amb la D.O. Empordà, una de les regions catalanes productores de vi.

Aquesta zona és perfecta per a passejades tranquil·les i vacances relaxants. Les rutes es realitzen en terreny pla, així que no hauràs de preocupar-te per grans pujades.

programa

Figueres serà la nostra base per als pròxims dos dies. Figueres és la capital de l'”Alt Empordà”, al nord-est de Catalunya. Famosa pel museu Dalí i envoltada de vinyes que arriben fins al mar Mediterrani. Seguint la informació prèvia, farem una ruta circular per descobrir la zona vinícola de Peralada i els seus voltants. Tindrem temps suficient per visitar el museu Dalí, el castell de Sant Ferran i passejar pel casc antic, potser fer algunes compres o gaudir d’una bona àpats en un dels molts restaurants excel·lents de la ciutat.

Hem deixat enrere Figueres i ens dirigim a la nostra propera base, Torroella de Montgrí, una ciutat medieval al “Baix Empordà”. En aquesta part del viatge, descobriràs alguns pobles medievals i un paisatge modelat pels pagesos al llarg de segles.

Trobaràs molts punts d’interès com les ruïnes gregues i romanes d’Empúries, Peratallada, Ullastret, i si el temps acompanya, podràs banyar-te a la badia de Roses.

Ens desplacem de Torroella de Montgrí al darrer punt de les nostres vacances amb bicicleta, Palamós. Palamós és famós per ser una de les vistes més icòniques de la Costa Brava. Un petit poble de pescadors amb moltes cales.

Quan siguem aquí, haurem de gaudir dels plats o tapes locals més característics o fer una ràpida capbussada al mar per refrescar-nos.

La nostra ruta ha arribat al seu final. És hora de deixar Palamós i dirigir-nos a l’aeroport.

reserves i més informació

solicita informació

e-Trekking

7 dies
1700
  • Transfers des de i fins l'aeroport​
  • Hotels de 4 estrelles a mitja pensió​
  • Bicicleta e-Trekking equipada​
  • Transport d'equipatge per cada canvi d'hotel​
  • Assistència en cas d'emergència​

e-MTB

5 dies
1700
  • Transfers des de i fins l'aeroport​
  • Hotels de 4 estrelles a mitja pensió​
  • Bicicleta e-MTB equipada​
  • Transport d'equipatge per cada canvi d'hotel​
  • Assistència en cas d'emergència​
Desplaça cap amunt
Scan the code