lloguers

Descobreix la zona amb la nostra opció de lloguer tant de e-bikes com de bicicletes convencionals a e!bikes area. Tant si vols explorar durant tot el dia com si només busques una aventura d’algunes chores, les nostres e-bikes et portaran a tots els racons amb facilitat, mentre que les bicicletes convencionals ofereixen una opció tradicional i lleugera.

Inclou el casc i pedals SPD en el teu lloguer per una experiència completa i segura. Gaudeix de la llibertat de pedalar amb assistència elèctrica amb les e-bikes o opta per la simplicitat de les bicicletes convencionals, fent de cada sortida una aventura memorable. Visita’ns a e!bikes area i transforma la teva jornada amb les nostres opcions de lloguer de primera categoria.

lloguers d'un dia

Experimenta la diversió i la llibertat de les nostres e-bikes i bicicletes convencionals amb els nostres lloguers d’un dia a e!bikes area. Ja sigui que estiguis buscant una aventura matinal o una escapada a la tarda, les nostres opcions de lloguer de mig dia s’ajusten a les teves necessitats.

lloguers de varis dies

Explora les meravelles del teu entorn amb els nostres lloguers de bicicletes per dies sencers a e!bikes area. Ja sigui que planejis una jornada completa de ciclisme o vulguis passar un dia relaxat pedalejant pels voltants, les nostres e-bikes i bicicletes convencionals estan a la teva disposició.

Desplaça cap amunt
Scan the code