experiències

Les nostres experiències úniques combinen la llibertat i l’emoció de recórrer el territori amb les nostres eBikes, amb la descoberta de racons encantadors i la degustació dels millors vins de la regió. Amb la missió de proporcionar una vivència inoblidable, oferim tres emocionants modalitats d’experiència: enoturisme, cicloturisme i muntanya.

Clos d'Agon
reserva
Mas Geli
reserva
Mas Oller
reserva
Previous slide
Next slide

enoturisme

Per als amants del vi i l’enoturisme, proposem una apassionant ruta en eBike a través dels pintorescs paisatges que envolten la nostra regió. Gaudiràs d’una experiència sensorial única, visitant vinyes selectes i tastant una exquisida selecció de vins locals. Descobreix els secrets de la producció vinícola mentre et deleixes amb els sabors únics de la terra.

cales de Palafrugell
reserva
excursió i picnic
reserva
spa a Begur
reserva
Previous slide
Next slide

cicloturisme

Si la teva passió és explorar noves terres i conèixer cultures diferents, el nostre cicloturisme és l’experiència ideal per a tu. Amb rutes cuidadosament dissenyades, podràs explorar el territori de manera sostenible i divertida, tot gaudint de la llibertat que ofereixen les nostres eBikes. Des de paisatges costaners fins a racons rurals, cada ruta t’obrirà les portes a la riquesa natural i cultural de la nostra regió.

ruta guiada per les Gavarres

muntanya

Els amants de l’aventura trobaran la seva destinació perfecta amb la nostra experiència de muntanya. Les eBikes adaptades per a corriols t’ofereixen l’oportunitat de descobrir les Gavarres de la manera més emocionant. Amb rutes adaptades a tots els nivells d’habilitat, experimentaràs l’adrenalina mentre et sumergeixes en la bellesa salvatge d’aquest entorn natural.

Desplaça cap amunt
Scan the code